Mode - Linkbuilding-mijnthema-nl

Linkbuilding.mijnthema.nl
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Luuks Boutique verkoopt schoenen en de tassen collectie van Ann Demeulemeester. Ann Demeulemeester is een Belgische ontwerpster die met haar eigen label is gestart in 1985. Een jaar later breekt zij door in het buitenland als lid van de Antwerpse Zes, een groep van de meest prominente ontwerpers in Antwerpen. Haar collecties kenmerken zich altijd door stoere ontwerpen met weinig kleur (zwart of wit) en subtiele elegantie.
K.Jacques is opgericht door Jacques Keklikian in jaren '30. Hij en zijn vrouw begonnen met sandalen te maken op een ambachtelijke manier in St.Tropez. K.Jacques sandalen zijn allemaal handgemaakt. De gestikte zolen zijn gemaakt van dik leer die helemaal naar je voeten gaan staan. De sandalen worden alleen maar mooier naarmate ze meer gedragen zijn. K.Jacques is nog steeds een familiebedrijf en alle sandalen worden ook nog steeds geproduceerd op de ambachtelijke manier in St. Tropez.

Het sneakersmerk Zespa is in 2009 opgericht door drie vrienden die elkaar kennen van hun studieperiode aan het Ecole Nationale des Arts et Métiers in Aix-en-Provence. Alle Zespa sneakers zijn van superieure kwaliteit en gemaakt met de beste materialen. De volledige productie van Zespa is in Frankrijk gedaan. De collectie Zespa is nu al verkrijgbaar bij bekende retailers in Frankrijk en de rest van de wereld. Zespa snekaers zijn in de winkel en online verkrijgbaar bij Luuks.nl Jacob Obrechtstraat 12 te Amsterdam (Oud Zuid).
Joseph begon als een multi-brand store in 1972. Joseph Ettedgui begonnen met de verkoop van mode van ontwerpers als John Galliano en Azzedine Alaia in zijn Londense kapsalon. Het werd al snel een van de meest trendy winkels in Londen. In 1983 startte hij zijn eigen merk “joseph mode”. Zijn ontwerpen werden goed ontvangen en het verzamelen van op maat gemaakte silhouetten werd beroemd om zijn moderne en minimalistische aanpak. Deze dagen Louise Trotter aan het hoofd van het creatieve team. Sinds dit seizoen voegden we de Joseph schoenencollectie in ons assortiment.

Im Jahr 2001 Geschwister Roberto, Marco, und Elisa Cima startete Marsèll, ein Luxus-Schuh-Unternehmen hervorheben robuste, klassische Schuhe mit einem modernen Twist. Distressed und zerknittert Leder gibt der Marke ein organisches Stile. Eines Used-Look, während die kleinen Details, wie geschickt geformte Fersen und unerwartete Ösen, ein Bohemien Vorteil. Marsèll Schuhe sind allgemein gelobt für ihre zeitlose Ästhetik und Dämmerung.

 
Copyright 2018. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu